ACADÈMIA GLOVAL  PRIMER EQUIP  

Soler guanya la partida a Samper

Per Blanquinegres · 18 Agost, 2016

El VCF pareix haver pesat a la romana la decisió d’escometre el fitxatge de Sergi Samper en qualitat de cedit per al centre del camp que Pako Ayestarán té en ment dibuixar de cara a la temporada que arranca en només un dia.

Tal i com va apuntar, Deportes COPE València, el VCF hauria oblidat esta possibilitat davant de premiar el treball realitzat al llarg de tota la pretemporada de Carlos Soler. El jove valencià de 19 ha deixat en tots els encontre de pretemporada molt bones sensacions, demostrant no tindre por a cap situació que apareix a un terreny de joc professional.

A més a més, des de Granada i Barcelona s’apunta en les últimes hores com imminent l’arriba del jove centrecampista català per incorporar-se a les files de l’equip de Jémez. En la Ciutat Comtal, la presencia de Suárez en el VCF no agrada per garantir els minuts que l’entitat blaugrana vol per vore les progressions del seu jugador i per tant l’opció dels andalusos es veu com més completa per complir les voluntats del Barça.

Finalment, el VCF prefereix no tapar la progressió d’una de les major perles de l’Acadèmia GloVal per davant d’explotar el rendiment d’un jugador que només estaria a València per a formar i per a que acabe servint als servicis del seu Club, el FC Barcelona.