Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sobrino vol quedar-se al València

Per Miguel Castells · 14 Maig, 2021

Rubén Sobrino va abandonar el València al mercat d’hivern per a arribar al Cadis en forma de cessió. L’entrenador del conjunt andalús, Álvaro Cervera, va elogiar al davanter i li va anomenar “el Fernando Torres de ir por casa”, i després d’una etapa fructífera al Cadis, segons Plaza Deportiva, Rubén Sobrino vol tornar a València per a quedar-se.

927 minuts en 13 partits

A la seua cessió ha jugat 927 minuts repartits en 13 partits i ha sabut estar en el lloc correcte al moment adequat. Sobrino va anotar el gol que assegurava la permanència de l’equip d’Álvaro Cervera i també va provocar un penal al Camp Nou, clau per al definitiu i històric 1-1. Amb ixe empat, el Cadis no perdia davant el Barça en cap dels dos partits de Lliga.

Les eixides del València

Estes bones sensacions que ha deixat a la seua cessió l’han impulsat a pensar que té un lloc al València, Jugadors com Kang In, Cutrone o Gameiro el més probable és que abandonen el club, i apareix una via per a almenys donar-li una oportunitat a Sobrino, que de moment mai s’ha consolidat a Mestalla.

El seu futur

No obstant això, el seu bon rendiment també convida a pensar que el Cadis voldrà fer-se amb ell de forma definitiva. Inclòs hi ha equips pendents de la seua situació per a tractar de fer-se amb els seus serveis. Sobrino vol quedar-se a València, ara el dubte és si el València vol quedar-se a Sobrino.