Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Sobrino: “Cervera és el Mourinho espanyol”

Per Josep Prats · 04 Febrer, 2021

Álvaro Cervera va bautizar a Sobrino com el Fernando Torres d’anar per casa. Aleshores, el manxec li ha tornat el elogis classificant-lo com el Mourinho espanyol.

El més important per a vindre va ser que l’entrenador parlara públicament bé de mi, sobre el meu treball. Va ser un punt important i al Cadis el seguisc des de fa temps. L’estil de joc em beneficia molt per ser un equip intens que va bé als espais. L’entrenador que parle així de tu i que mostre aqueix interés és una cosa important. Des del primer dia que es van posar en contacte amb els meus agents em va agradar molt la idea. Esperem fins als últims dies perquè així ens ho va demanar el club i hi havia altres opcions d’altres equips, però sempre el vaig tindre clar

Porte molt temps sense poder mostrar el meu nivell per diferents coses. Vaig ser a un club molt gran on la competència és enorme i intentaré des del primer dia mostrar les ganes que tinc per a recuperar el nivell que vaig mostrar en l’Alavés i en els primers partits del València