ACTUALITAT  

Situació dels lesionats i dos novetats en la convocatòria per a la Copa

Per Alejandro Fernandez · 04 Desembre, 2023

La plantilla disponible del València s’exercita a la Ciutat Esportiva de Paterna als ordes de Rubén Baraja en la prèvia del partit de Copa. Alguns futbolistes tracten de recuperar-se de les seues respectives lesions i altres no han pogut completar tota la sessió.

Baraja va confessar el dissabte que Diego López va jugar el partit en Montilivi amb una costella trencada i que el futbolista té molt dolor. Per al tècnic valencianista, l’asturià és un dels jugadors imprescindibles sobre el camp. En l’entrenament matinal de hui, Diego López ha pogut completar la primera part de la sessió, però s’ha absentat en la segona.

El capità del València, José Luís Gayà, no va poder disputar ni un minut contra el Girona i encara segueix en procés de recuperació. Hui el lateral valencianista ha realitzat exercicis de carrera contínua. André Almeida segueix també en el seu procés de recuperació i hui ja ha tocat gespa, però tan sols per a caminar amb un readaptador, sense exercicis de córrer i sense tocar pilota, encara.

Una de les bones notícies al València és la volta després de la lesió d’Alberto Marí. L’atacant valencianista entra en la llista de convocats per a la Copa i comptarà amb minuts demà. “Vindrà citat i és una de les grans notícies d’aquesta convocatòria. La pretemporada que feia era molt bona i esperem que li servisca el partit per a tindre minuts, competir i sentir-se important”, ha comentat Baraja sobre la volta d’Alberto Marí.

La llista de convocats que prepara Rubén Baraja per al partit enfront del Arosa SC de Copa està plena de jugadors del València Mestalla i alguna sorpresa del juvenil A. Baraja torna a confiar en els jugadors de l’Acadèmia VCF per a la Copa del Rei davant les baixes de jugadors del primer equip. Ali Fadal (migcampista del València Mestalla) i David Otorbi (extrem dret del Juvenil A) són els últims noms citats pel tècnic valencianista per a la cita.