ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sis partits a l’abril: quants punts aconseguirà el València?

Per Alex Alfaro · 21 Març, 2023

El València C.F es juga la vida en el pròxim mes d’abril. Després d’unes setmanes complicades amb visites al Camp Nou i al Cívitas Metropolitano, i partits complicats a Mestalla enfront de la Reial Societat i Osasuna, el València arriba al moment de la competició on haurà de jugar contra els rivals directes.

A falta que finalitze la jornada i amb un ull posat al Getafe – Sevilla (si el Getafe puntua el València estarà en els llocs de descens), el València marxaria al paró amb 26 punts, amb un total de 7 victòries, 5 empats i 14 derrotes.

El primer dels partits després de l’aturada de seleccions és a Mestalla enfront del Rayo Vallecano. Després, el cap de setmana del 9 d’abril, el València viatjarà a Andalusia per a jugar contra l’Almeria en un partit entre dos equips que a priori lluitaran fins al final pels llocs de descens.

El futbol tornarà a Mestalla i serà lloc d’un altre partit vertiginós a Mestalla enfront del Sevilla. Serà torn de jugar a Alacant contra l’Elx i per a finalitzar el mes, rebrà a Mestalla al Valladolid. Aquest grup de partits decisius finalitzarà el cap de setmana del 30 d’abril a Cadis.

Enquesta: Quants punts aconseguirà el València?

   0-4
   5-9
   10-13
   13-16
Veure els resultats (116 vots)