Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sis mesos sense guanyar lluny de Mestalla

Per Jorge Olmos · 28 Septembre, 2022

El València de Gattuso afrontarà la visita al RCDE Stadium el pròxim diumenge a partir de les 14:00 amb la necessitat de començar a sumar de tres en tres lluny de Mestalla. I és que per a assolir els objectius que es volen alcançar a la capital del Túria, s’ha de sumar punts a part dels de Mestalla.

Nova temporada, nou entrenador, nova idea de joc, nous jugadors, però mateixes sensacions fora de casa. En aquesta temporada s’han visitat el Nou San Mamés, on es va quallar un bon partit a pesar de la derrota per 1-0, i Vallecas, on l’equip va mostrar una mala imatge i tan sols Mamardashvili va evitar una golejada.

Tant és així que el València no guanya lluny de Mestalla des del 19 de Març quan va aconseguir els 3 punts al Martínez Valero d’Elx. Des d’eixe partit, 7 partits sense conéixer la victòria, amb 4 derrotes i 3 empats.

Enfront, l’Espanyol de Diego Martínez, que no ha arrancat bé la temporada, però que compta amb un gran entrenador i busca revertir la situació. Amb l’entrenador gallec la balança està equilibrada després de 5 enfrontaments. 2 victòries per al València, 1 empat, i 2 derrotes de les quals una va ser en eliminatòria directa a la Copa del Rei.

L’equip de Gattuso es troba en creixement i haurà de madurar a passos agegantats per a tractar de mostrar una cara similar a la que mostra a Mestalla, i diumenge a les 14:00 tindrà l’oportunitat de mostrar-ho.