PRIMER EQUIP  

Siqueira va quedar-se sense fitxa

Per Blanquinegres · 23 Agost, 2016

Guilherme Siqueira, segons fonts consultades amb el Club va ser l’únic jugador exclòs per a la disputa de la primera jornada de lliga disputada el dilluns davant la Unión Deportiva Las Palmas. El lateral esquerre brasiler, aprofitant les seues molèsties va quedar-se sense fitxa federativa.

Esta situació ha sigut transmesa a l’entorn del futbolista la qual ha comprés la situació després de la roina situació econòmica que l’entitat blanquinegra patia fins fa pocs dies. Una volta ha quedat solucionada l’apartat del Fair Play Financer, el jugador serà inscrit davant la LFP i la Federació de futbol espanyola per a la disputa de la segona jornada de lliga davant l’Eibar.

Al respecte del futur del jugador, els seus problemes físics crònics tenien en dubte al cos tècnic a l’hora de poder comptar amb el jugador per a la present temporada. Finalment, a pocs dies del tancament del mercat de fitxatges, el de Florianópolis serà un lateral més de la plantilla del VCF per a la temporada 2016/17 sense possibilitats de marxar.