La millor informació del ValènciaCF en valencià

S’inicien les obres al voltant del Nou Mestalla
,

S’inicien les obres al voltant del Nou Mestalla

COMPARTIR

728-90

El passat dilluns començaren les obres que adreçaran els voltants del Nou Estadi de Mestalla a la zona de Benicalap. La remodelació durarà quatre mesos i suposaran al València CF una despesa de més de 250.000 euros, segons informa ElDesmarque València.

El projecte consta de quatre parts: la primera convertirà en zona de vianants el carrer Tuéjar, la segona donarà accessibilitat al carrer Salvador Tuset, als carrers del voltant i a tota la zona de Benicalap.

No obstant això, encara falta perquè l’equip del Túria deixe enrere l’estadi més antic de Primera Divisió per traslladar-se a la seua nova casa. Aquest canvi està previst per a l’inici de la temporada 2022 / 2023, però encara s’han de complir 2 requisits:

La venda de les parcel·les és la fita que més propera se situa cronològicament, ja que s’espera que entre desembre de 2019 i gener de 2020 estiga firmada. A més, obtenir les llicències de construcció segueix sent un obstacle per als interessos valencianistes. Després dels canvis de disseny de l’estadi i els respectius tràmits burocràtics, el club encara no ha aconseguit els pertinents permisos per reiniciar les obres dins del Nou Mestalla.