ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Simone Zaza parla sobre un possible retorn a València

Per Marc Santiago · 22 Juny, 2023

Simone Zaza continua recordant-se del València CF i ha patit amb la temporada de l’equip blanc-i-negre i la seua lluita per la permanència. Així ho ha reconegut durant una entrevista en Tribuna Deportiva: “He vist tots els partits del València i he patit bastant. El València no ha de lluitar per això però millor que no arribara el desastre de baixar”. El davanter continua mantenint el *contácto amb els quals van ser els seus companys de vestuari: “Parlava amb Jaume o Gayà i han patit molt i no perquè són els meus amics. Estimen el València”.

Sobre la seua relació amb Marcelono, Zaza va assenyalar que era “espectacular” malgrat les discusions que va haver-hi: “És veritat que vam barallar però sempre a la cara i amb respecte. Va passar que el míster volia un davanter diferent per a jugar amb Rodrigo i va parlar amb mi dient-me que no anava a jugar”. Al principi li va dir que volia quedar-se però li reconeix la seua sinceritat.

Tornar a signar amb un nou club? No es tanca portes: “Estic acostumat a entrenar i tindre una vida de futbolista perquè jugue des dels dotze anys. Trobe a faltar el vestuari, els entrenes, els partits però si torne és per passió. M’abelleix molt”. Però la gran pregunta es si tornaria al València ara mateix si li presentaren una oferta, i Simone està segur de que “no li van a cridar, pero mai se sap”