ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Simeone vol a Samu Lino en l’Atlètic de Madrid la pròxima temporada

Per Alejandro Fernandez · 25 Abril, 2023

El València té un clar problema en la plantilla, l’excés de jugadors cedits que la conformen. El club vol comptar la pròxima temporada amb algun dels futbolistes cedits, com és el cas de Samuel Lino, però el seu club de propietat el vol de tornada.

L’Atlètic de Madrid és el seu club de propietat, i al seu entrenador, Simeone, li agrada Samu Lino i vol vore-lo en el club madrileny la pròxima temporada. Al tècnic argentí li ha agradat que el jugador s’haja tirat l’equip a l’esquena en diversos partits de la campanya, com en el partit contra l’Elx.

Al club valencianista li agradaria mantindre una segona temporada a Lino, però la possible marxa de Yanick Carrasco, jugador que ocupa la mateixa posició que Samu Lino, acosta al brasiler a l’Atlètic de Madrid i l’allunya de Mestalla.

“No puc opinar tan a llarg termini, si no al present. Està responent bé com ho feia Riquelme a Girona. Molt bé amb Gattuso i ara amb Baraja ha estat bé. Gran tribal col·lectiu, ha crescut molt a València“, va declarar Simeone sobre el rendiment del brasiler aquesta temporada amb el club valencianista.

L’Atlètic de Madrid va pagar un total de 6,5 milions d’euros per fer-se amb els serveis de Samu Lino al Gil Vicente. L’equip madrileny maneja la fitxa del futbolista i va decidir cedir-lo perquè continuara amb la seua formació i agafara minuts en Primera Divisió. 

Els informes que tenen en el seu poder sobre les característiques i el rendiment de Samu Lino han produït que Simeone i el cos tècnic el vulguen de tornada per a la pròxima temporada. 

Hola