Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Simeone: “M’agrada la presència de Rubén Baraja, una persona del club que sap el que la gent vol”

Per Manel Rumbau · 15 Septembre, 2023

El València tornarà demà a l’acció després del paró de seleccions de septembre. En aquest cas, els de Baraja es veuran les cares amb l’Atlètic de Madrid a Mestalla, equip que ha començat LaLiga com un tir. El seu últim partit, res més lluny de la realitat, va acabar 1-7 davant el Rayo Vallecano.

El club de Mestalla arriba a aquest partit després d’encadenar la seua segona derrota consecutiva a la comeptició davant l’Alabés a Mendizorrotza (1-0). Per tant, l’objectiu no és altre que tractar de trobar de nou el camí de la victòria, al igual que davant Las Palmas (1-0) i Sevilla (1-2).

En la prèvia del partit de demà entre València i l’Atlètic de Madrid, l’entrenador visitant, Diego Pablo Simeone, ha tingut unes paraules per al seu rival en la roda de premsa pertinent. 

La gestió de Meriton

Tracte de mirar les coses positives. M’agrada la presència de Baraja. Una persona de club, que sap el que el club necessita i el que la gent vol. Ho ha transmés de la millor manera al final de la temporada passada.

El paper de Baraja

Ho ha fet molt bé en un moment molt complicat i molt difícil. Està treballant amb molts joves amb present i futur. A partir de la presència de Baraja, trobarem a un València amb entusiasme, amb il·lusió i que en el seu camp és un rival molt complicat.