Sin categoría

SÍ QUE ES POT (0-2)

Per Alex Alfaro · 23 Abril, 2023

Molt més de tres punts amb la victòria (0-2) del València a Elx que li serveixen per a continuar viu en la lluita pel descens. L’equip es troba més viu que mai i afronta amb una altra cara els últims huit partits de lliga.

El València C.F de Rubén Baraja arribava a Elx amb la sensació que era obligat aconseguir els tres punts per a no distanciar-se de la permanència. Davant es trobava el cuer de la competició que arribava al partit pensant més en la pròxima temporada que en els últims partits de lliga.

L’inici no va ser dolent per part de l’Elx que va voler mostrar una bona imatge davant la seua casa, i en la cara dels jugadors del València es podia veure el nerviosisme i tensió de la classificació. Baraja es veia obligat a acumular cinc futbolistes en defensa per a no patir i seria una de les claus al llarg del partit.

La primera notícia del partit es veia en la graderia. Prop de 7000 aficionats i senyeres es deixaven veure per a encoratjar i fer costat a una plantilla jove que necessitava tot el suport possible per a donar el seu millor nivell.

I el primer a moure el mercat seria el València. I seria amb justícia poètica afegida. Just en el moment en el qual apareixien els primers cartells grocs contra Peter Lim en la zona d’aficionats del València, Lino es veia davant un u contra un enfront d’Edgar Badía per a poder fer el primer gol. Bogeria absoluta en la graderia però també en el terreny de joc.

L’equip després del gol no volia retardar les seues línies i en els últims minuts de la primera part feia el segon gol del partit, aquesta vegada amb un gol en pròpia porta. Passe perillós de Gayà i Verdú ficava la pilota en la seua pròpia porteria.

En la segona part l’equip es mostraria una cosa més nerviosa i fins i tot deixaria que l’Elx tinguera diferents oportunitats per a incomodar a Mamardashvili.

Al final, i amb himne de la comunitat inclòs, els tres punts tornen cap a València. El Ratpenat està més viu que mai i hui la plantilla ho ha demostrat. No obstant això, no hi ha res aconseguit l’equip haurà de continuar lluitant dijous que ve a Mestalla enfront del Valladolid. Per davant hi ha nou finals.