+  PRIMER EQUIP  

Sevilla podria tornar a sentenciar a l’entrenador del València

Per Pere Alapont · 06 Febrer, 2016

El València visita demà el Benito Villamarín de Sevilla en un partit que no tornarem a repetir que és de vida o mort. El discurs de “partits que són finals” fa molt de temps que venim utilitzant-lo, i la veritat és que no ha funcionat molt bé. Simplement, l’encontre contra el Betis serà el primer després d’haver tocat fons com a equip, i això hauria de servir per a tractar de concentrar-se i traure la situació endavant des de ja.

Els de Neville tornen a Sevilla, ciutat on precisament l’anterior entrenador, Nuno Espírito Santo, va posar fi a la seua carrera com a míster del club. Es va parlar de dimissió, però el ben cert és que la derrota contra el Sevilla va ser el detonant d’un acord d’acomiadament que ja estava parlat.

Ara la ciutat hispalenca podria -esperem i creuem els dits perquè no- acabar també amb el pas de Gary Neville per l’entitat blanquinegra. S’ha parlat molt al voltant d’una possible derrota que, molt probablement, deixaria al tècnic anglés fora de l’equip, i la veritat és que no seria gens desgavellat vegent la urgència que té el club per a aconseguir ja una victòria en Lliga i l’escassa reacció que s’ha vist des del canvi d’entrenador.