Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Setmana per deixar les coses clares

Per Blanquinegres · 15 Juny, 2015

La setmana passada, el VCF arrancava la setmana amb una cimera en la que començar a definir els designis blanquinegres en quan a planificació esportiva es refereix. Durant 2-3 dies les reunions van produir-se al sí del VCF, algunes d’elles de forma maratoniana. En elles trobàvem de participants a Salvo, Rufete i Nuno com actors principals. Finalment els encontres van servir per saber que zones del camp reforçar de cara a la pròxima temporada.

Ara, en este nova setmana que comencem, tot el treball abastat la setmana passada ha quedat en res. L’espurna que ha trencar la ‘calma’ valencianista ha sigut la incorporació del mig centre defensiu brasiler, Rodrigo Caio. Sobre el jugador de 22 anys, hi han poques veus autoritzades a parlar. Per tant el dilema radica en les formes en les quals s’ha produït el seu fitxatge. Resumint l’última hora, Nuno va obviar consensuar l’arribada del ja ex de Sao Paulo, amb l’equip de la Secretaria Tècnica del València CF (Rufete-Ayala-Salvans) tirant per terra altres opcions del mercat ja avançades com la de Giannelli Imbula.

Per tant, la ‘Guerra Freda’ ha tornat a aparèixer als despatxos de Mestalla. Des de hui mateix, es tractarà de tancar les ferides produïdes, esclarir d’una volta per totes els papers de cadascú dels actors com Nuno, Rufete, Salvo a l’hora de confeccionar la plantilla 15-16 i evitar que torne a produir-se malentesos d’esta indole.