+  PRIMER EQUIP  

Setmana clau per a la recuperació d’Abdennour

Per Pere Alapont · 26 Octubre, 2015

La setmana que s’enceta hui va a ser clau per a la recuperació total d’Aymen Abdennour. El de Tunísia es va lesionar a Mónaco el passat 29 de setembre i el club va informar que, després de les proves que se li realitzaren, el jugador patia una lesió muscular al bíceps femoral de la seua cuixa esquerra.

En un principi no s’esperava que arribara a estar un mes fora dels terrenys de joc, però l’evolució no ha sigut tan ràpida com s’esperava i, finalment, seran més de 31 dies els que Abdennour estarà fora. Si les coses van segons el previst, el tunisià hauria d’estar a punt a partir del mes de novembre, que comença el pròxim diumenge.

L’últim partit que s’hauria de perdre el defensa és el de dissabte vinent a Mestalla contra el Llevant, el derbi, i el retorn podria produir-se en Lliga de Campions, el dia 4 a Bèlgica davant el Gent.

El central, molt actiu a les xarxes socials, ha pujat fotos del seu procés de recuperació i en tot moment s’ha mostrat motivat i amb ganes de tornar a vestir la camiseta del València.

Abdennour amb Juan Albors, Cap de Servéis Mèdics del VCF

Abdennour amb Juan Albors, Cap de Servéis Mèdics del VCF