ACTUALITAT  

Setmana clau per a Cesare Prandelli

Per Cristian Año · 10 Octubre, 2016

Cesare Prandelli es prepara per a viure una setmana intensa amb el primer equip, per a preparar l’enfrontament del diumenge davant l’Sporting de Gijón, el qual serà el seu debut en la banqueta del València CF.

L’italià disposa d’una setmana completa per a decidir quins seran els seus 11 jugadors inicials de cara a la seua primera prova. En breu tindrà disponibles als internacionals, qui encara no han tingut contacte amb el tècnic, com Nani, Abdennour, Ryan, Mangala, Cancelo, Gayà i Munir. L’entrenador haurà d’elegir també quina serà la seua parella de centrals. Davant l’Atlètic de Madrid, ja va presenciar la dupla Mangala-Santos, la qual no va anar malament, però la presència de Garay i Abdennour podria apartar de l’11 al brasiler.

També haurà d’elegir el seu davanter. Fins al mercat d’hivern, Prandelli triarà entre Rodrigo, Nani, Munir o Santi Mina, però el tècnic sembla que necessita un davanter pur per al seu equip.

Arriba la gran setmana per a l’entrenador després d’aquest cap de setmana lliure. Diumenge s’haurà de veure reflectit en el resultat aquesta setmana dura de treball amb el primer equip, i començar a sumar punts per a escalar posicions en la taula de la classificació.