ACTUALITAT  FITXATGES  

Sergio Fernandez, sobre Luis Rioja: “Som conscients de la seua situació i atendrem el que siga adequat per a ell”

Per Eva Tortajada · 06 Juny, 2024

El València continua avançant en el mercat de fitxatges. Amb l’arribada de Dimitrievski tancada per substituir a Mamardashvili, ahir es van desvelar les avançades negociacions entre el club i l’Esportiu Alabés per al fixatge de Luis Rioja.

Hi ha un acord total amb el jugador, que vol jugar a Mestalla, i la realitat és que ja havia manifestat les seues ganes d’abandonar el club de Vitòria fa uns mesos. Ja en gener el seu nom es va relacionar amb el València, encara que res no era segur en aquell moment.

De fet, Sergio Fernández, director esportiu de l’Alabés, ja va expressar en la seua última compareixença que el jugador va voler sortir durant l’anterior mercat. “Al gener ja ens va demanar sortir a un altre club. Ara som conscients de la seua situació i atendrem el que siga adequat per a ell i per a l’entitat. Estem parlant perquè hem de resoldre aquestes inquietuds” va declarar Fernández.

No obstant això, tampoc descartava que Rioja continuara a l’equip la temporada vinent, i així ho va expressar: “No descarte que es quede en l’Esportiu Alabés. Del que no hi ha dubte és que el seu rendiment en el passat ha estat tan alt com per a estar-li eternament agraït i que, si finalment segueix, el seu rendiment serà el mateix. Prendrem una decisió que siga bona per a tots” va concloure.