ACTUALITAT  FITXATGES  

Sergi Canós va viatjar a València per a realitzar les proves mèdiques

Per Manel Rumbau · 08 Agost, 2023

L’operació Sergi Canós ha acabat per esclatar fa uns minuts. I es que segons ha informat Ser Deportivos València, Sergi Canós entén que ja ha realitzat tots els esforços necessaris per poder arribar a jugar al club de la seua vida, però ja no està disposat a aguantar més temps. A escassos dies perquè arranquen les diferents lligues, el de Nules ja busca lloc en un altre equip o, pel contrari, complir el seu últim any de contracte en el Brentford.

A més, cal destacar que Sergi Canós estava disposat a pagar de la seua pròpia butxaca la compensació de 200.000 euros al Brentford per a complir el seu somni de vestir la camiseta del València per a les tres pròximes temporades.
 
No obstant això, Lim no ha autoritzat en cap moment que es tanquen operacions fins que es produïsca l’eixida de Samu Castillejo, el qual continua esperant una bona oferta d’Aràbia Saudita després de declinar jugar en Segona divisió amb el RCD Espanyol.

Sergi Canós va viatjar a València per a realitzar les proves mèdiques

Segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, Sergi Canós va viatjar a València el dissabte per a passar ahir la revisió mèdica perquè el València li va dir que per primera vegada tenia el ‘ok’ per a poder pagar els 250.000 que demana el Brentford.

Una vegada ací, li van demanar més dies al de Nules. Ell, com hem dit abans, es va oferir a posar-ho de la seua butxaca, però Lim no deixa entrades fins a més eixides.