Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sergi Canós serà el nou “7” del València després de l’eixida de Cavani

Per Manel Rumbau · 25 Agost, 2023

El València va anunciar fa uns dies la fi d’un dels emoblics de l’estiu. Sergi Canós, després de més de dos mesos esperant a que el València tancara l’operació, va poder ser oficialitzat el passat diumenge com a nou jugador del club de Mestalla.

Aquesta situació, al igual que la de gran part del mercat valencianista, es deu a Peter Lim, màxim accionista del club de Mestalla, el qual no va validar el moviment fins comprovar com la direcció esportiva del València tancava el passat dilluns un acord amb l’UE Sassuolo per al traspàs d’Uros Racic. Lim demanava, com a mínim, l’eixida d’altre jugador per a poder donar entrada a Canós.

L’última novetat del fitxatge de Sergi és que el València, fa uns minuts, l’ha inscrit en LaLiga, de manera que Baraja podrà comptar amb ell per al partit del diumenge a Mestalla davant Osasuna. Serà el seu debut amb la camiseta del València.

Canós heretarà el “7” de Cavani

Arrel d’aquesta inscripció, LaLiga ha donat a coneixer el dorsal que portarà el de Nules a l’equip de la seua vida. Segons la pàgina web, Sergi Canós heretarà el dorsal “7” que va deixar lliure Cavani quan va marxar a Boca Juniors.

D’aquesta forma, contra tot pronòstic, Rafa Mir no serà qui porte el “7” del València aquesta temporada. Durant el dia d’ahir, en coneixer la notícia, el cert és que el davanter espanyol va quedar un tant decebut. Per antigüetat, s’ha acordat que aquest dorsal el portarà l’ex del Brentford, fent que la promesa del club a Mir en el mes de juliol no es complisca finalment.