ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sergi Canós s’apunta per al partit davant el Granada

Per Manel Rumbau · 03 Abril, 2024

Sergi Canós ha tornat. L’atacant de Nules va patir una lesió al seu quadriceps durant el partit que va disputar el València a Vila-real i que l’ha tingut apartat dels terrenys de joc durant estes dos últimes setmanes. Dos setmanes molt llargues per al “7” valencianista que, per sort, no s’han traduit en més temps de baixa i que, per tant, li han permés tornar als entrenaments amb normalitat. 

Perquè el cert és que, durant les proves mèdiques que va haver de passar fa uns dies, les primeres informacions apuntaven que la lesió no era greu i que no es descartava des del club la seua presència contra el Mallorca. No obstant això, tot i les paraules de Baraja en la roda de premsa prèvia a l’encontre, Sergi no va poder formar part finalment de la llista de convocats. 

La seua presència a Granada està confirmada

Com ja hem dit abans, Canós, que ja s’havia exercitat al costat de la resta dels seus companys la setmana passada però que no havia completat cap d’eixos entrenaments, ha sigut la part positiva d’una sessió en la qual no han estat ni Yaremchuk, lesionat de l’isquio esquerre, ni el capità, José Luis Gayà, que continua recuperant-se d’una lesió en el cuádriceps de la cama dreta.

S’espera que l’exjugador del Brentford, vista la seua disponibilitat, puga viatjar amb l’equip a Granada, on demà el València té el partit ajornat per l’incendi de Campanar.