ACTUALITAT  

Sergi Canós s’acomiada de l’Olympiakos i torna al Brentford, on acaba contracte aquest juny

Per Marc Santiago · 17 Maig, 2023

Sergi Canós s’acomiadava de l’Olympiakos ahir a la nit amb un missatge d’agraïment a les seues xarxes socials. El futbolista cedit pel Brentford aplegava el passat mercat hivernal al club d’Atenes, on ha fet 4 gols en 8 partits i on ha repartit 3 assistències.

El de Nules acaba contracte aquesta temporada amb el Brentford, encara que els britànics tenen una opció per a renovar-lo de manera unilateral per una temporada més. Sergi va comentar recentment en una entrevista amb els companys de Relevo que ell volia la carta de llibertat, ja que no estava comptant per a l’entrenador i que així podria firmar més fàcilment amb el club que desitjara.

En aquesta mateixa entrevista el futbolista valencià va recalcar que li encantaria jugar en el València, perquè ell és valencianista i sempre ha sigut el seu somni. Canós és un jugador de banda que, malgrat la seua joventut, ha tingut experiència en una de les lligues més potents actualment com és la Premier League, on va ser peça clau en l’equip i on va realitzar un paper molt important per aconseguir l’ascens.

Canós podria ser una de les opcions per al mercat del València aquest estiu, ja que si aconsegueix la carta de llibertat podria significar un reforç a cost zero però al club, a més que és un jugador d’un perfil que encaixa bé en aquest València, un jugador ràpid, amb regat i que pot ocupar diverses posicions en el camp. A més que com bé ha dit, és valencianista i ho donaria tot en el camp. Igual la situació es dona i el de Nules acaba recalant en el conjunt Che, el qual està necessitat de jugadors i té molt poc marge econòmic per a reforçar el planter.