ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Sergi Canós rebutja una oferta millor que la del València per tal de jugar a Mestalla

Per Joan Marc García · 17 Agost, 2023

Després de més de dos mesos esperant a que el València tancara l’operació Sergi Canós, Peter Lim, màxim accionista del club de Mestalla, va validar el moviment després de comprovar com la direcció esportiva del València tancava el dilluns un acord amb l’UE Sassuolo per al traspàs d’Uros Racic.

D’aquesta forma, el jugador valencià ja té, des de fa uns dies, tota la documentació i els contractes procedents del València perquè els signe. Finalment, el club de Mestalla va fer l’oferta al Brentford amb les pretensions que tenia, és a dir, uns 250.000 euros.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, l’oferta de 250.000 euros en poder del combinat anglés encara no ha sigut acceptada. A hores d’ara, encara no hi ha acord entre València i Brentford pel jugador de Nules, de manera que la negociació entre ambdós clubs per arribar a un acord continua el seu curs. Així mateix, s’espera que Sergi Canós no viatge durant el dia de hui a València.

La idea que tenia Sergi Canós era viatjar hui a la capital del Túria per tal de superar la revisió mèdica. A més, el jugador volia estar disponible, a les ordres de Baraja, de cara al partit de demà davant Las Palmas. Finalment, serà una cosa totalment impossible.

L’Alabés oferia un major salari al futbolista

“Em muic per jugar al València” va dir Sergi Canós en Relevo a l’abril, en una clara declaració d’intencions que ha resultat no ser ‘postureo’. El jugador ha rebutjat pel camí millors ofertes econòmiques (l’Anderlecht li millorava el salari), propostes competitives molt interessants (el Nottingham Forest li va oferir 4 anys de contracte) i propostes de clubs que li permetien portar ja jugant i entrenant setmanes (en l’Alabés, fins a Luis García li va cridar), tot per esperar al València.

Segons ha informat Sin Ataduras, l’Alabés oferia a Sergi Canós més salari net (l’IRPF és inferior al País Basc), per la qual cosa el València ha de pujar lleugerament el sou brut. Segons la citada font, Peter Lim autoritza a gastar la meitat de l’estalvi per la venta de Racic, i per tant, el fixatge es tancarà en hores.