ACTUALITAT  FITXATGES  

Sergi Canós, molt a prop de fitxar per l’Alabés

Per Manel Rumbau · 14 Agost, 2023

L’embolic entre Sergi Canós i el Brentford podria acabar en les pròximes hores. El jugador, des de principis de mercat, busca eixir del seu club per tal d’unir-se al València de forma gratuïta. Els anglesos són conscients del desig del jugador de jugar al club de Mestalla.

Recentment, el València va presentar una oferta formal pel futbolista. Tot i que l’oferta no inclou una quantitat econòmica per fitxar-lo, sí que ofereix un percentatge significatiu dels drets del jugador en el futur, el qual es remunta fins al 25%. No obstant, l’oferta no acaba de convencer a l’equip anglés, ja que el Brentford demana una xicoteta quantitat econòmica d’uns 500.000 euros per deixar eixir el futbolista de Nules, malgrat que podria acceptar una xifra inferior.

El problema, com de costum, és que Lim no autoritza pagar 300.000 euros per Canós i continua amb la seua política de no volver invertir res en jugador, per lo menys fins que no ixquen més jugadors.

Canós, molt a prop d’arribar a un acord amb l’Alabés

Fa uns dies, va eixir a la llum que Sergi Canós s’havia cansat d’esperar al València, ja que entenia que ja havia realitzat tots els esforços necessaris per poder arribar a jugar al club de la seua vida. De fet, Sergi Canós estava disposat a pagar de la seua pròpia butxaca la compensació de 200.000 euros al Brentford per a complir el seu somni de vestir la camiseta del València per a les tres pròximes temporades.

Segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, tot i que el de Nules continua tenint al València com a prioritat, el jugador del Brentford està prop de tancar un acord amb l’Alabés per si la seua possible arribada a Mestalla es retardara encara més. 

 

A més, segons la font citada, el cert és que el club vitorià està posant tot de la seua part per a incorporar-lo i la sintonia és molt bona. L’acord està molt prop de tancar-se, entre altres coses, perquè l’Alabés sí que pagaria els 250.000 euros per Sergi al Brentford. De fet, el Nottingham Forest ja ha fet l’oferta al Brentford pel jugador, però Canós en aquest moment prioritza tornar a Espanya. D’aquesta forma, si el València no actua ràpid, anirà a Vitòria.