ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sergi Canós li marca data límit al València

Per Alex Alfaro · 15 Agost, 2023

Sergi Canós ha demostrat al llarg de tot el mercat de fitxatges que la seua prioritat número 1 era i és poder fitxar pel València. No obstant això, això és una cosa i una altra condicionar el seu futur futbolístic per un club que encara no li ha demostrat que puga tancar la seua operació en les pròximes hores.

Després de trobar-se amb reiterades negatives de Peter Lim per a tancar el fitxatge de Canós per una xifra que rondava els 250.000 euros, el València ultimava en la nit d’este dilluns el traspàs d’Uros Racic al Sassuolo italià.

En l’Avinguda de Suècia confien que esta eixida, que no és la de Castillejo -considerada com a prioritària per Meriton-, servisca perquè el màxim accionista entre en raó i el club puga per fi fer una proposta en ferm al Brentford que desbloquege la situació.

El problema del València són els temps. L’Alabés té pressa per concretar les negociacions i signar a Canós que, esperant a Lim, ha perdut molts diners -en l’Anderlecht, sense anar més lluny- i temps, deixant passar trens com Forest, Getafe, Olympiakos o Almeria. Sergi, ja a mitjan agost i amb la temporada començada, no pot permetre’s el luxe de renunciar a un altre Primera.

És per això que segons informa SER Deportivos, el València té 24 hores per a tractar de recuperar el fitxatge de Sergi Canós.