ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sergi Canós explica per què ha fitxat pel València i com han sigut les negociacions

Per Alex Alfaro · 21 Agost, 2023

Sergi Canós ha sigut presentat en l’estadi de Mestalla com a nou jugador del València. Després de més de dos mesos d’espera, Peter Lim va autoritzar el seu fitxatge i el de Nules va complir el seu somni de vestir la camiseta blanc-i-negra.

Dia il·lusionant

“És un dia molt il·lusionant. No tinc paraules. És un dia molt feliç. L’estiu ha sigut molt llarg per a tots. Ha sigut molt important la comunicació i l’esforç de Javier Solís, la Presidenta i Miguel Ángel Corona”

Importància de la seua mare

“La meua mare era una persona molt important per a mi. Ha sigut un estiu molt complicat i l’he tirada molt a faltar.. Ella era la meua motivació”

Objectiu del València

“L’objectiu del València ha de ser el següent partit. Tenim un partit molt important contra l’Osasuna i espere que l’afició estiga orgullós de nosaltres”

Estiu llarg

“Com he dit, l’estiu ha sigut molt llarg. Han hagut moltes propostes però totes les persones del València m’han deixat clar que em volien. Crec que puc aportar moltes coses i ser important per a Baraja. La situació en el Brentford no era fàcil i l’important és que soc ací”