ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sergi Canós està fent tot el possible per arribar al partit front el Cadis

Per Joan Marc García · 21 Octubre, 2023

L’oportunitat per a Sergi Canós va arribar després de dos partits. El valencianista que va esperar tot el temps del món per a fitxar pel club i complir el seu somni va ser un dels 11 triats per Baraja per a defensar els tres punts davant l’Atlètic de Madrid en el cinqué partit de lliga. No obstant, el de Nules es va lesionar en la segona part del partit i ha estat fins a un mes de baixa.

Ara, Canós ha estat preparant-se de manera individual amb la meta d’obtenir l’alta mèdica i poder ser inclòs a la llista de jugadors per a l’enfrontament entre el València i el Cadis que es durà a terme aquest dilluns a Mestalla.

El jugador del València va optar per entrenar-se a Paterna el passat dijous -quan els jugadors del València gaudien de dia lliure- per tractar de recuperar-se i poder arribar al partit front el Cadis. Ara mateix, sembla que el de Nules sí que arribarà al xoc front l’equip de Sergio González, i tot apunta a que no serà titular, però sí que podrà gaudir d’alguns minuts si Baraja ho considera oportú.

Els que segur no estaran disponibles per a Baraja davant el Cadis seran els lesionats Diahkaby, Jesús Vázquez, Alberto Marí i Almeida, que segueixen de baixa.

Hola