+  FOTOGALERIA  SOCIAL  

Nova era a la Fundació: “És un projecte d’amor pel VCF” (+Fotogaleria)

Per Blanquinegres · 17 Abril, 2015

La nova Fundació València CF, més unida que mai al Club, ja ha sigut donada a conèixer davant de tots els representants de la societat valenciana, primera plantilla i cos tècnic del VCF.

Dins d’un marc cultural important de la Capital del Túria, com és el Museu de Belles Arts vora l’Antic Riu Túria, Ser Miang NG ha presentat als allí presents el nou projecte social creat per dotar encara més d’estabilitat al Club i oferit de cara a tot el valencianisme i tota la Comunitat.

En primer lloc, el President de la Fundació, Ser Miang Ng ha pres la paraula per donar les primeres pinzellades del projecte que ahir arrancava.

Degut al meu amor per l’esport, futbol i el València CF, el meu amic Peter va demanar-me formar part del consell d’Administració del Club, es un honor haver sigut elegit com president de la Fundació. Junt als altres membres, tots esperem servir a la gent de València. En nom de l’actual junta volem agrair el treball fet sobretot, per els últims que guiaren la venda del VCF.

Als últims mesos s’ha dut a terme un treball per conèixer la Fundació. Es important establir a qui servir i articular la seua missió, Tant una com l’altre ens ajudarà en la nostra planificació com en el dia a dia.

Creguem que la Fundació per damunt de tot es un projecte d’amor per el VCF i els nostres aficionats. Des de la Fundació, volem construir una Comunitat propulsada per el valencianisme.

La missió de la Fundació és divulgar l’esperit del patrimoni del VCF entre els valencians. Tornar-li a la societat valenciana cuidant als menys afavorits. Nodrir un sentiment de pertinència i arrelament a València.

El nou logo de la Fundació parla de l’estreta relació que vincula Club i Fundació. El nostre nou lema és Amunt, una afirmació ressonant del crit de guerra Amunt València. Un reflex del compromís de la Fundació per créixer i servir als valencians de cara a un futur millor.

Com va dir la nostra presidenta Lay Hoon: “No hi ha que tindre por als vents de canvi”, no puc estar més d’acord. Els valors seleccionats per esta Fundació son l’empatia, el professionalisme, l’entusiasme, el respecte i el valencianisme. Estos valors, han de ser evidents a tots els projectes que buscaran satisfer les necessitat socials de la societat valenciana.

La Fundació també s’encarregarà de preservar els elements històrics i culturals del Club, com el Bar Torino, Algirós o Mestalla, estos llocs en recorden quines son les nostres arrels i ens produeixen forts sentiments de valencianisme.

VCF és l’orgull i alegria dels nostres aficionats, esperem que també, les bones obres del nostre Club donen encara més motius per a sentir-se orgullosos de ser part de la família.

Estic molt orgullós d’estar, esta nit, ací amb vostès i junts començar un nou capítol i donar la benvinguda a un futur millor, no sols per als valenciansita si no per als valencians.

Per últim, per concloure els parlaments, la Presidenta del València CF, Lay Hoon Chan parlava als presents.

Esperem que mitjançant la Fundació, pugam afegir valora a la família valenciana. Esta es la nostra manera de tornar l’estima i recolzament rebut del valencianisme.

En els pròxim anys esperem poder continuar treballant per fer una Valencia millor per als valencians

Volem que el València siga un dels millors d’Europa dins del Camp, però és més important ser un Club amb cor. Moltes gràcies a tots, Amunt València!

La data curiosa de l’esdeveniment que suposava el tret d’eixida al nou projecte de la Fundació València CF, el donava la presidenta, la senyora Lay Hoon, que tancava el seu parlament, parlant en valencià. Una clara senyal de respecte cap al valencianisme valencià parlant.

Fotògraf: Jose Izquierdo / @_izquierdo (Blanquinegres.com)