+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sense temps per a l’eufòria: Reial Societat-València CF (19:00h)

Per Blanquinegres · 28 Septembre, 2014

El futbol no perdona i els xics de Nuno Espíritu Santo no poden adormir-se en els llorers si volen continuar plantant batalla a la lliga. Per a tancar el tríptic d’esta setmana, visita a un Anoeta molt complicat les últimes campanyes.

 

No hi ha descans per a este València. 2 dies després d’abastar el liderat de la Lliga, 3 anys després de l’última volta, han de mesurar-se a una Reial que últimament acabava minvant els ànims dels blanquinegres. Concretament, els últims 6 duels entre guipuscoans i valencians, el València no ha pogut sumar cap punt. La darrera volta que València va poder sumar els tres punts davant el reialistes va ser fa ja 3 anys.

Els nous aires que bufen al València conviden a que esta tònica pot canviar. A més la dinàmica dels Txuri-urdin tampoc es massa prometedora, ja que sols han tret els tres punts davant el Reial Madrid com a locals, la resta de partits els conten per derrotes (3) i  un empat. Per tant les aigües baixen un tant rebolicades al sí de l’equip donostiarra i que deixen molt qüestionat el treball del seu tècnic, Jagoba Arrasate, malgrat el primerenc inici de temporada.

Així doncs, el València tractarà de tancar la mala ratxa que du amb el rival de demà amb novetats a la convocatòria ché. Per fi, Rodrigo de Paul podrà tornar a sentir-se futbolista després de la desmesurada sanció que va rebre a primer partit de lliga davant el Sevilla. Altra novetat respecte l’últim duel, serà la inclusió de Rodrigo, qui ja ha complit el partit de sanció per l’expulsió patida a Getafe. Les absències confirmades són les de Pablo Piatti, que descansarà i el davanter, Álvaro Negredo, qui ja es troba participant en dinàmica de grup, però que encara haurà de agafar ritme físic per tal de debutar. El possible dubte, encara que es troba entre els elegits de Nuno a San Sebastià, és Josep Lluis Gayà, convalescent per un colp a l’esquena patit el dijous al partit davant el Còrdova.

Partit, encara la mala ratxa basca, important per continuar coneixent on es troba, si és que els té, els límits d’este València, que si torna a guanyar, aconseguiria per una setmana més dormir com líder. A més a més, d’abastar els 3 punts, podria ficar-ne més terra de pel mig entre Athletic, Vila-Real i Sevilla.

 

Possibles Onzes:

Reial Societat: Zubikarai-Zaldua-Mikel González-Iñigo Martínez-De la Bella-Bergara-Granero-Xabi Prieto-Canales-Zurutuza.

València CF: Alves-Barragán-Mustafi-Otamendi-Orban-Javi Fuego-André Gomes-Parejo-Gayà-Rodrigo-Alcácer.