ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Sense ofertes per Gonçalo Guedes

Per Blanquinegres · 03 Agost, 2021

Gonçalo Guedes tenia totes les paperetes per a eixir del València CF en aquest mercat de fitxatges. Era el futbolista marcat en roig per a ingressar molts milions d’euros per a formar un equip competitiu. No obstant això, el pas de les setmanes i la paralització del mercat posen en dubte que el portugués puga eixir del València CF en aquest mes d’agost.

Segons informa Onda Deportiva Valencia, el club de Mestalla no té ofertes per ell. Ni del futbol britànic, ni de l’espanyol ni de l’italià. Tampoc interessos forts en ell. Es complica l’operació eixida del portugués i el València CF comença a donar per fet que el seu traspàs serà molt complicat.

Nuno era un dels seus valedors abans que el mercat començara, i es parlava d’una operació a dos bandes entre els Wolves i el València CF amb quatre noms en la negociació: Guedes, Kang In, Rafa Mir i Cutrone. L’eixida inesperada de Nuno al Tottenham ha frenat aquesta múltiple operació, i els Spurs tampoc tenen interés en Guedes, per la qual cosa la seua eixida no serà fàcil.

Guedes frena el mercat valencianista

El portugués, sense voler, està frenant el mercat del València CF i, per tant, també la confecció de la plantilla. Ningú en el club faria mala cara si una de les seues estreles finalment es quedara, però sí que existeix preocupació en l’apartat d’eixides, ja que s’ha de vendre per a acabar d’inscriure a tots els jugadors en l’LFP i també són conscients que l’equip està afeblit en alguna zona del camp.

Això sí, el club té clara la seua postura en aquest mercat: no regalar a cap jugador. Encara es recorda entre l’afició el passat mercat de fitxatges, i el que es transmet des de la directiva valencianista és que els jugadors tenen un preu mínim. En el cas de Guedes, de 25 milions d’euros. Veurem a la fi d’agost.