ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sense moviments a la defensa

Per Josep Prats · 30 Agost, 2020

La pretemporada per al VCF ha començat amb dos victòries i un empat, deixant bones sensacions de tots els jugadors sobre el terreny de joc. Els pocs gols encaixats en estos tres partits no significa que el club seguisca volent firmar un central.

Sols amb Paulista com a fixe, la situació de Diakhaby, Mangala i Guillamón no porta a cap eixida. A més, Javi Gracia compta amb els quatre.

Segons han apuntat al diari As, Mangala ha agradat esta pretemporada a Javi Gracia. Està satisfet amb el seu rendiment i pot ser un peça clau al centre de la defensa.

D’altra banda, el tècnic pamplonés té present no deixar eixir a Diakhaby. Esta disposat a traure el seu millor rendiment, com va demostrar amb Marcelino a la banqueta. També és difícil que arribe una oferta pel francés, ja que sols té 23 anys.

A més, Guillamón també està en les mans de Gracia. La seua renovació ha sigut la gran notícia en l’estiu valencianista i l’entrenador li ha agradat en els minuts que ha jugat esta pretemporada. No es descarta que puga jugar de titular.

Si des de la Direcció Esportiva aconseguixen fitxar un altre central, l’entrenador valencianista veuria excessiu tindre cinc defenses centrals jugant tan sols dos competicions.

Si això ocorre, el central de l’Eliana hauria d’eixir cedit en busca de més minuts en el futbol professional.