+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sense contractes no hi ha acord oficial per André

Per Blanquinegres · 22 Juliol, 2016

El VCF continua sense donar senyals de vida ‘oficials’ després del colp d’efecte que el FC Barcelona va aconseguir en les últimes hores del dia d’ahir anunciant a través dels seus canals oficials la incorporació d’André Gomes a la disciplina blaugrana per a la propera temporada. L’entitat de Mestalla, això si, de portes cap a dins comença d’alguna manera a recuperar el pols.

Les primeres versions oficial que es poden oferir són les que marquen els contractes redactats i segellats per totes les parts implicades, VCF-FCB-jugador. Així és com opera el Club blanquinegre, no donar res per fet fins que tot estiga signat. Per tant la jugada del conjunt blaugrana es basava en anunciar a so de bombo i platerets l’acord verbal abastat amb l’entitat de Mestalla per tal de assossegar les corrents que situaven al jugador a la localització exacta de Concha Espina en Madrid. Una jugada que en tots els casos deixa en mal lloc al Club valencianista quedant en un lloc de la negociació molt reduït.

La redacció dels papers que han de obrir les portes del Camp Nou a André Gomes tindran el seu punt de complicació provocat per les clàusules en les que augmentar el traspàs fixat en 35 milions més les variables.