ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Selim Amallah valora fitxar per un altre equip

Per Manel Rumbau · 15 Agost, 2023

No és cap novetat que el València tenia pactat, des de fa un temps, un acord perquè Selim Amallah arribara cedit a Mestalla aquesta temporada. Cal recordar, en aquest cas, que el migcampista marroquí té una clàusula deslliuradora per a este curs què li permet eixir de Valladolid. I es que amb l’equip en Segona divisió, el club que igualara la fitxa que percep en el club val·lisoletà podia emportar-se l’internacional del Marroc.

D’aquesta forma, Valladolid i València havien tancat les operacions Amallah – Marcos André al arribar totes les parts implicades a un acord total. El jugador brasiler del València tornaria a Pucela la pròxima temporada, mentre que l’internacional marroquí reforçaria el mig del camp valencianista en forma de cessió. 

No obstant això, tot estava a expenses de la decisió, una vegada més, del màxim accionista del València, la qual va ser negativa perquè volia un traspàs per Marcos André. D’aquesta manera, ambdós operacions van quedar paralitzades fa uns dies.

Selim Amallah s’ha cansat d’esperar

El cert és que l’internacional del Marroc, segons ha informat Héctor Gómez, valora escollir una de les dos altres opcions que té per a deixar el Valladolid. Una d’aquestes, res més lluny de la realitat, seria un equip de LaLiga. 

El motiu es deu a que el jugador no es fia que el València acabe executant la seua arribada a Mestalla. D’aquesta forma, es complica i molt el fitxatge d’Amallah pel club de Mestalla.