ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Selim Amallah, convocat amb el Marroc per a la Copa Àfrica

Per Manel Rumbau · 28 Desembre, 2023

El València té un problema amb la marxa de dos dels seus futbolistes per a la Copa Àfrica. ElDesmarque informava la passada setmana que Mouctar Diakhaby i Selim Amallah ja s’havien acomiadat dels seus companys després del partit d’ahir a Vallecas, ja que els dos futbolistes es concentraran en els pròxims dies amb les seues seleccions i la resta de la plantilla té una setmana de descans.

Amb aquesta situació pel mig, el València va demanar a la Real Federació de Marroc que Amallah poguera estar disponible per al partit davant el Vila-real fel pròxim 2 de gener. No obstant això, la federació marroquí va denegar la proposta de l’entitat valencianista i Selim Amallah no estarà per al primer partit de 2024.

El jugador, en la convocatòria del Marroc per a la Copa Àfrica

La Federació de Marroc ha publicat fa uns pocs minuts la que serà la llista oficial del combinat de l’Atlas per a la disputa de la Copa Àfrica, convocatòria en la qual es troba Selim Amallah. Per tant, i tal com s’esperava des de el club de Mestalla, Diakhaby i Amallah seràn baixa fins a, com a mínim, mediats de gener. No obstant això, si algun dels dos jugadors aconseguira arribar a la final del torneig, no tornaria a València fins a febrer.

Imagen