La millor informació del ValènciaCF en valencià

La selecció espanyola de llegendes, el rival per al partit del Centenari
,

La selecció espanyola de llegendes, el rival per al partit del Centenari

El partit tindrà lloc a Mestalla el 23 de març i a més hi haurà loteria especial de Nadal
COMPARTIR
Fernando Giner, president de l’Associació de Futbolistes del València CF i nou delegat de la Selecció Espanyola, ha confirmat que la Selecció Espanyola de Llegendes serà el rival a les Llegendes del València CF, integrat per molts dels components del doblet. El xoc està previst per al 23 de març.

A més, l’esmentat ens ha informat de què ha comprat totes les sèries disponibles del número 18.319 per al sorteig de Nadal de la loteria nacional. Els bitllets, el nombre dels quals coincidix amb la data del naixement del club, es posaran a la venda en la seda de l’Associació en pròximes dates.

L’anunci l’ha fet el president, Fernando Giner, en el si del tradicional menjar d’estiu celebrada en els Jardins de la Cartuja al Puig, en la qual es van donar cita més d’un centenar de futbolistes de totes les èpoques.

Aprofitant el menjar, la Junta directiva –representada per Paco Camarasa, Vicente Guillot, José Manuel Sempere, Miguel Ángel Bossio, Juan Sánchez, Arturo Boix, Toni Payà, i Luis Alcalá- va exposar part dels objectes arreplegats de la història del club que formaran l’Exposició Valencianista que podrà ser visitada durant l’any del Centenari. En concret, l’Associació ja ha rebut la donació de més de 40.000 objectes. Entre ells figuren les petjades d’alguns futbolistes més emblemàtics de la història tals com Di Stéfano, Kempes, Puchades o Claramunt, que s’han anat arreplegant durant estos anys.

Giner va recordar que el Llibre del Centenari, que coordina el periodista Paco Lloret, ja està camí de la impremta i en ell s’inclourà el dorsal de Llegenda, que és el nombre històric de cada futbolista en funció de la data del seu debut amb la camiseta del València CF.