ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La renovació de Baraja en pausa fins que se signe el contracte

Per Blanquinegres · 13 Juny, 2023

La renovació de Rubén Baraja com a entrenador del primer equip del València CF està sent una de les notícies més repetides al llarg dels dies, ja que s’avança molt a poc a poc i sorgeixen diverses discrepàncies entre ambdues parts implicades en la negociació.

La negociació del contracte de Baraja és sobretot el que més està endarrerint l’operació, pel fet que existeixen certes condicions que exigeix l’exjugador valencianista que no estaven contemplades pel club. Com bé informa Pedro Morata, el València diu que han aplegat a un acord per dos temporades fixes sense finestres d’eixida, és a dir, que en cas de ser acomiadat se li pagarien els dos anys i que tot açò seria un projecte del director esportiu Miguel Ángel Corona. Tot això a falta de firmar la documentació,

Però segons l’entorn de Baraja, no es pot fer oficial aquesta renovació fins que no reben una sèrie de garanties que han demanat per escrit. Solament quan aquestes condicions i exigències de Baraja es posen per escrit es firmarà l’acord i que si aquestes condicions no són les que ha demanat l’entorn de l’entrenador, l’acord es trencarà.

Ambdues versions són molt clares, i aquestes discrepàncies són les que estan provocant que l’acord entre club i entrenador estiga prolongant-se tant en el temps, quan tot el panorama esportiu ja ha sigut acordat.