Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Segueix en directe el sorteig de loteria de “El Niño”

Per Blanquinegres · 06 Gener, 2023

La Loteria de El Niño  és un dels esdeveniments més importants en el món dels jocs d’atzar a Espanya. És considerat el segon gran sorteig de l’any, després de la Loteria de Nadal. Si no t’has emportat un pessic en el Sorteig Extraordinari del 22 de desembre, qui sap si jugant a la Loteria de El Niño del 6 de gener la teua sort pot canviar.

L’horari previst perquè done inici este esdeveniment és al migdia. Serà a partir de les 12.00 hores quan la Loteria del El Niño es pose en marxa. El lloc triat per a dur a terme un moment marcat en el calendari per milers de ciutadans serà el Saló del Sorteig de Loteries, situat en la capital d’Espanya, Madrid.

A partir d’eixe moment, les il·lusions de milers de persones de tot el país es posaran en joc. Este pot ser un moment crucial, ja que es pot apreciar com la vida de molta gent pot canviar de manera radical, gràcies als premis que atorga la coneguda com a Loteria de El Niño.

El Sorteig Extraordinari de la Loteria de El Niño que se celebra este 6 de gener té una duració inferior a la Loteria de Nadal, la qual se sol allargar-se durant cinc hores. En el cas del sorteig de El Niño, la duració és de mitja hora a través del sistema de bombos múltiples.