Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Segueix el sorteig de Copa del Rei de quarts de final

Per Alex Alfaro · 20 Gener, 2023

El València coneixerà el rival de Copa del Rei a partir de les 13.00 del dia de hui moment en el qual es realitze el sorteig dels quarts de final a la Ciutat del Futbol de las Rozas.  En un sorteig on sol hi ha equips de primera divisió i amb un nivell molt gran on podrem veure autèntics partits de futbol del més alt nivell.

La dates dels quarts de final

Un dels elements més importants que s’han de tindre en compte sobre l’antepenúltima fase de la Copa del Rei és la data, o dates, en les quals es duran a terme els quarts de final del torneig coper. En este cas, i, d’acord amb el calendari oficial de la RFEF, serà el pròxim 25 de gener quan es duga a terme aquesta ronda.

Sorteig pur en quarts de final

Des de les primeres rondes fins a huitens de final, les eliminatòries s’han disputat en els camps dels equips de menor categoria, exceptuant enfrontaments entre conjunts que es trobaven en esta. Això s’acaba en els quarts de final. D’acord amb les bases de competició de la RFEF, és a partir de quarts quan el sorteig és pur. En esta fase, els partits es disputaran en els estadis d’acord amb l’ordre d’extracció de les boles.

Eliminatòria a partit únic, un dels grans atractius de la Copa

Este és un dels grans atractius amb els quals compta el torneig del KO. Fins a semifinals, els xocs que es vagen a disputar es duran a terme de manera únic. No hi haurà anada i tornada, el considerat com a format tradicional. Això influeix de manera significativa, tant en el desenvolupament com en l’espectacle dels partits, ja que, si el duel acaba en empat, caldrà recórrer a la pròrroga. En el cas que no se solucione en 120 minuts, s’haurà d’anar al torn de penals per a conéixer a l’equip que passe de fase.

Els possibles rivals del València

– Reial Societat
– Sevilla
– Athletic Club
– Atlètic de Madrid
– Osasuna
– Barcelona
– Reial Madrid

Senyal televisiva

Segueix en viu i onlinne el sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei, a partir de les 13.00 hores des de la Ciutat del Futbol de Las Rozas.