+  PRIMER EQUIP  

Segueix el bon ritme de venda d’entrades per a la Champions

Per Pere Alapont · 13 Agost, 2015

La decisió del València Club de Futbol de fer pagar als seus abonats per a presenciar en directe la prèvia de la Lliga de Campions a Mestalla va resultar un poc impopular en els minuts posteriors a fer-se pública la notícia.

Els més de 37.000 abonats que ja han renovat el seu ‘pase’ i s’han rascat la butxaca aquest estiu es van molestar en veure que anaven a haver de pagar una quantitat no molt diferent que aquells que no són socis. Recordem que les entrades van des dels 12 fins als 30 euros per al públic en general i des dels 10 fins als 25 per a l’abonat.

Tanmateix, des que dilluns s’obriren les taquilles de Mestalla perquè aquests pogueren retirar la seua localitat, el ritme ha sigut constant i a poc a poc va intensificant-se. A açò ha ajudat també, de ben segur, que el preu que es pague ara serà descomptat del que es vaja a cobrar pel pack que es faria en cas de superar l’eliminatòria contra el Mónaco.

Divendres acaba el torn preferencial de l’abonat per a traure la seua entrada i, aleshores, començarà la venda per a la resta d’aficionats, dels quals s’esperen també grans cues. Els que està clar és que Mestalla acabarà presentant una imatge de Champions. Segur.