+  ACTUALITAT  

Segueix als internacionals valencianistes als seus pròxims partits

Per Pere Alapont · 02 Septembre, 2015

Durant els pròxims dies, un total de 10 jugadors valencianistes tindran presència en distints partits de seleccions de més o menys rellevància. Haveren pogut ser 11, però la lumbàlgia que sofreix Sofiane Feghouli ha impedit que el jugador s’unira als seus companys de la selecció d’Algèria.

Paco Alcácer participarà amb Espanya als encontres de classificació per a l’Eurocopa que el combinat nacional ha de disputar contra Eslovàquia, el dissabte, i davant Macedònia, el dimarts. Per la seua part, Gayà i Santi Mina estan citats amb la Sub 21 per a l’encontre de hui davant Estònia, partit classificatori també per al seu Europeu.

Ja pel que fa als estrangers, Mustafi viatjarà amb Alemanya per a enfrontar-se a Polònia, el divendres 4, i a Escòcia, el dilluns 7. Abdennour s’enfrontarà a Libèria el pròxim dissabte amb el combinat de Tunísia, en partit classificatori per a la Copa d’Àfrica de 2017. També per a classificar-se per a eixa competició hauran de jugar el divendres els canterans Akapo i Iban amb Guinea Equatorial contra Sudan del Sur.

Bakkali disputarà amb la Sub 21 belga un partit classificatori per a l’Euro el pròxim divendres contra Letònia i Vezo farà el mateix amb la portuguesa davant Albània el dimarts 8.

Finalment, Danilo disputarà amb la Olímpica de Brasil un partit amistós contra França també el dimarts 8.

(Font: valenciacf.com)