+  ACTUALITAT  

La cúpula esportiva ho té clar: Pocs fitxatges però encertar el màxim possible

Per Blanquinegres · 10 Juny, 2015

La segona jornada de treball començava al voltant de les 10:30 del matí amb la presència de Rufete, Nuno Espirito Santo, el seu segon Rui Silva, i el preparador físic Antonio Dias, així com els membres de la Direcció Esportiva Rufete, Ayala i Salvans. Hui el tema de la reunió ha quedat ampliat a la preparació de la pretemporada i relatiu als serveis mèdics del club, amb la presència de Juan Albors. Esta primera part de la reunió ha estat fins a les 2:30 que han parat per anar a dinar.

A les 16h l’equip de treball s’ha reenganxat amb la incorporació d’Amadeo Salvo a la reunió i ha prosseguit el conclau esportiu fins passades les 20h. S’han tornat a ficar sobre la taula noms i pròximament el VCF atacarà la contractació d’un migcampista, posició considerada com més urgent a reforçar, ja que s’espera moviment al mercat de porters per tal de poder rebaixar el preu, considerat excesiu pel VCF, que exigix l’Olympiakos per Roberto. D’esta manera el club blanquinegre podria embarcar-se en les pròximes hores en negociacions amb l’Olympique de Marsella pel migcampista elegit: Giannelli Imbula.

Una de les premisses que han quedat clares entre tots els pressents és la màxima confiança en la plantilla actual, per això s’ha assumit que el VCF fixarà pocs jugadors, al voltant de 4 fitxatges (porter, central, migcampista i banda), encara que podrien ser 5 si el Fair Play financer permet l’arribada d’un davanter. La idea és clara: encertar el màxim possible en els fitxatges.