Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Se li escapa al València una altra opció per a la davantera

Per Blanquinegres · 30 Agost, 2023

El València necessita pujar l’aposta per Martín Braithwaite en els tres dies que resten per al tancament del mercat si vol emportar-se al davanter danés. L’Espanyol es mostra inflexible en les seues condicions, que no són unes altres que les que el futbolista marxe traspassat en una operació que l’entitat blanc-i-blava considere beneficiosa.

En la vesprada del dimarts es van produir diferents reunions en Sant Adrià. A tres bandes. El València va cridar a l’Espanyol per a demanar la cessió del danés o per a buscar si es podia fer algun canvi de cromos amb algun futbolista de la seua plantilla, però l’Espanyol es va mostrar ferm i considera que l’única opció és la venda. Així li ho va fer saber també al propi futbolista.

Braithwaite, de 32 anys, convocat amb Dinamarca per als pròxims compromisos internacionals, ja li va comunicar al club perico res més arribar de vacances que es volia anar.

No obstant, l’Espanyol li ha tancat la porta a Braithwaites. El danés ha volgut eixir al València i el club de Mestalla va demanar la cessió. No obstant, la resposta de l’Espanyol ha sigut la clàusula, que és de 7.5M