ACTUALITAT  FITXATGES  

Scouts del València visiten l’Acadèmia Mohamed VI per analitzar una joia del futbol marroquí: Yassir Zabiri

Per Joan Marc García · 06 Febrer, 2024

En una recent visita a l’Acadèmia Mohamed VI a Marroc, els caçatalents del València CF van realitzar informes positius del jove davanter Yassir Zabiri, nascut el 2005, que ha emergit com un dels majors talents futbolístics del Marroc.

El jove futbolista destaca per la seua habilitat i el seu rendiment a pesar de la seua edat, especialment en el seu paper clau en la selecció marroquí sub 20. Yassir Zabiri, amb tan sols 19 anys, ha capturat l’atenció de diversos clubs europeus, i segons Radio Marca Valencia, el Girona és un dels clubs interessats en fer-se amb els seus serveis. La qualitat i el potencial d’aquest jove futbolista han despertat l’interès no només del Valencia CF.

Encara que el València CF mostra un interés en Yassir Zabiri, el club marroquí Touarga, al qual pertany el talentós jugador, està buscant garanties financeres. Segons la font citada, el Touarga ha sol·licitat una opció de compra alta per a permetre que Zabiri fitxe pel València CF o per qualsevol altre club interessat.