ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Schuster assegura contactes passats amb el València

Per Blanquinegres · 22 Febrer, 2017

L’entrenador alemany Bernd Schuster va aprofitar la seua visita a El Chiringuito de Mega per a opinar sobre l’actualitat valencianista. El germà va afirmar que va estar prop de signar pel club xe en diverses ocasions. “Vam estar tres vegades en la llista per a anar a València”.

Schuster va explicar per què cap d’aquests tres contactes van fructificar a causa de la llarga llista de futuribles. “Quan el València cerca entrenador, fixa’t la llarga llista d’entrenadors importants que pot tenir” i va afegir per a llevar ferro a l’assumpte que “ells decideixen. A voltes entres i unes altres et quedes fora. Ocorre en tots els clubs”.

El teutón va tenir paraules d’afecte per a l’afició blanquinegra malgrat la visió exterior a la Comunitat. “València és una bona plaça. Difícil, però molt bona”.

Finalment Schuster va analitzar la situació del club en aquest moment. “És una pena que s’haja desbaratat una mica en els últims dos anys el que es volia començar amb un gran primer any amb Nuno en la Champions. Tenia bona pinta”.