+  PRIMER EQUIP  

S’apropa una xicoteta costera per al València

Per Pere Alapont · 04 Març, 2015

Amb la feina feta als darrers partits de Lliga (4 victòries consecutives), al València se li apropen unes jornades en què haurà de seguir mostrant el seu potencial i nivell i tractar de mantenir els bons resultats dels últims encontres.

Dels pròxims partits, tres són visites al Vicente Calderón, Martínez Valero i San Mamés. A Madrid, el pròxim cap de setmana, on té la possibilitat d’avançar l’Atlètic en la taula si obté els 3 punts. Les següents eixides seran a Elx el 20 de març, amb la ressaca fallera i els il·licitans lluitant per la salvació, i al Nou San Mamés, plaça sempre complicada a pesar del baix moment dels “lleons”.

Pel que fa a les visites que esperen els de Nuno, són les del Deportivo de La Corunya, equip que va trencar la bona ratxa d’inici de temporada amb aquell dolorós 3-0 a Riazor, i el Vila-real, equip que està oferint una gran imatge i que acaba d’emportar-se un meritori punt del Santiago Bernabéu,

Per tant, al València se li apropen unes jornades en les quals haurà de fer vàlids els bons resultats que ha collit als últims compromisos per a seguir mantenint, com a mínim, eixa valuosa quarta plaça que ocupa.