+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Santi Mina: “La clau del partit passa per ser un equip”

Per Alex Chardí · 15 Abril, 2016

L’heroi del partit d’anada contra el FC Barcelona ha parlat per a la web oficial del club.

“Va ser un gol molt important, ja que necessitava marcar i, a més, ens va servir per a sumar un punt. Tant de bo poguera tornar a marcar en el Camp Nou i que servira per a puntuar”.

“Sabem que va a ser un partit molt complicat davant un dels millors clubs d’Europa i candidat a guanyar la Lliga. Va a haver-hi moments en els quals hem de patir molt, però hem de ser un equip més que mai i anem a anar a per totes davant el FC Barcelona. El València CF ha de competir al màxim i ho anem a fer”.

“La clau del partit passa per ser un equip, estar molt junts, és el Barcelona, un dels millors equips del món. Cal conscienciar-se que anem a tenir les nostres oportunitats i amb la qualitat que tenim podem aconseguir una victòria”.

“L’equip es va oblidar d’aquell mal resultat, però té una espina clavada. Va ser un dia per a oblidar, no eixim amb la intensitat necessària en un estadi com el Camp Nou. Crec que ara estem mentalitzats perquè açò no torne a ocórrer. Hem d’eixir amb tota la intensitat del món i el Barcelona potser no passa pel seu millor moment, però açò és un arma de doble tall. Igual ixen a arrasar-te o nosaltres som capaços d’aguantar-los. No hem de baixar la intensitat i intentar en tot moment portar la iniciativa, no desaparèixer del terreny de joc”.