La millor informació del ValènciaCF en valencià

Santi Mina jugarà en Aràbia i no anirà a presó
,

Santi Mina jugarà en Aràbia i no anirà a presó

COMPARTIR

Hui es celebrava una nova vista en el cas Santi Mina. El davanter gallec va ser condemnat a quatre anys de presó el passat mes de maig per abús sexual d’una dona en Almeria en l’any 2017. Segons ha informat el diari El País, els magistrats de l’Audiència d’Almeria han denegat l’entrada a presó del jugador, tal com havia demanat la defensa. 

Per a sorpresa de la defensa, el davanter gallec podrà continuar jugant en l’Al Shabab, equip en el qual està cedit. Des de la defensa interpretaven esta marxa al país aràbic com una forma d’escapar de la justícia. De fet, la decisió dels magistrats ha sigut contrària a la posició de la Fiscalia, la qual ha demanat la retirada immediata del passaport de Santi Mina. 

Per la seua part, el davanter gallec havia demanat declarar per videoconferència. No obstant això, finalment s’ha presentat en persona per a sorpresa de tots. De fet, la seua advocada ha ressaltat l’actitud de Mina de vindre a declarar. 

La defensa de la víctima està molt decepcionada amb esta decisió. De fet, el seu advocat, Iván Bolaño, ha declarat que: “El fet que li hagueren permés comparéixer des de l’Aràbia Saudita per via telemàtica era un indicador clar. El tribunal sempre ha sigut molt garantista”.