Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Santi Mina és l’home per batre al Barça

Per Alex Chardí · 19 Abril, 2016

La Mina finalment està explotant. Lluny ja queda l’escepticisme sobre el seu fitxatge i ha estat gràcies a allò que realment importa: el que passa al terreny de joc. I és ací on Santi Mina a poc a poc va sumant.

La realitat és que amb Pako Ayestarán anava a jugar com a suplent contra el Sevilla, la lesió de Piatti en el calfament li van obrir les portes perquè quallara un bon partit. Una setmana després s’havia guanyat ser titular contra el Barça al Camp Nou, un parell de dies abans del xoc Santi afirmava que “tant de bo poguera tornar a marcar en el Camp Nou i que servira per a puntuar”, i sí, va anotar un gol, però aquest anava a ser clau per a la victòria.

I és que el jove gallec ja sabia el que era marcar-li al Barça, amb un potent xut va aconseguir empatar l’encontre en els últims minuts allà pel mes de desembre. Així ho recordava els darrers dies: “Va ser un gol molt important, ja que necessitava marcar i, a més, ens va servir per a sumar un punt”.

D’esta manera, Santi Mina ha aconseguit dos gols vitals en dos partits molt importants, contra el líder, un a Mestalla i l’altre al Camp Nou i que, a més a més, ambdós han servit per sumar punts als dos partits i acabar la temporada sense perdre cap dels dos encontres de Lliga contra el Barça, cosa que cap altre equip ha aconseguit.