ACTUALITAT  

Santi Denia sobre Mosquera: “S’ha guanyat ser titular en la Sub21 i estar en el punt de mira de De la Fuente”

Per Mauro Pérez · 23 Maig, 2024

L’evolució de Cristhian Mosquera, central del València CF, està captant l’atenció tant en el club com en el mercat de fitxatges i la selecció espanyola. El jove defensa, que ha sigut un dels jugadors més destacats de l’equip dirigit per Rubén Baraja en LaLiga, ha debutat recentment amb la selecció sub-21 i apunta a un futur brillant, amb potencial per a arribar a cotes majors.

Santi Denia, seleccionador sub-21 i encarregat de l’equip olímpic que competirà en els Jocs de París, ha reconegut el talent de Mosquera. En una entrevista en “La Pizarra de Quintana” de Radio Marca, Denia ha destacat: “Tinc la sort d’haver vist a Mosquera des que era Sub-15. Va vindre amb mi al torneig elit sub-19 i en l’últim partit sub-21 ha sigut titular. Mosquera s’ha guanyat vindre a la sub-21, ser titular i estar en la mirada de Luis de la Fuente, que em pregunta per ell“.

L’èxit de Mosquera i altres joves talents del València, com Javi Guerra, Diego López i el lesionat Fran Pérez, és en gran part gràcies a l’aposta de Rubén Baraja per la joventut, permetent que diversos jugadors sub-21 siguen titulars i destacant a Yarek, qui és sub-19.

Santi Denia ha elogiat a Baraja per apostar pels joves: “Són 4-5 jugadors sub-21 de titular i fins i tot Yarek que és sub-19. Per a la RFEF, que els expose així, és extraordinari”. Esta confiança en els jóvens no sols enforteix a l’equip valencianista, sinó que també enriqueix a les categories inferiors de la selecció espanyola, oferint una base sòlida per a futurs tornejos internacionals.