ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sanitat vol limitar el públic de la primera jornada als abonats

Per Miguel Castells · 04 Agost, 2021

Mestalla ple és un record molt llunyà. La Covid ha limitat les reunions socials i també la capacitat dels grans esdeveniments, entre ells els de l’esport. No obstant això, la velocitat amb la qual estan rebent les vacunes els joves podria rebaixar les restriccions. Ara mateix, la capacitat màxima de Mestalla és de 3.000 persones.

Tan sols abonats

Segons Héctor Gómez, la decisió del Ministeri de Sanitat d’Espanya serà limitar l’entrada als estadis espanyols als abonats. Esta restricció s’instaurarà des de la primera jornada de Lliga, on el València debuta davant el Getafe a Mestalla el divendres 13.

Entrades cares

D’altra banda, l’assistència a Mestalla tampoc serà molt superior si deixen entrar a qualsevol persona. Els preus de renovació dels abonaments han sigut prudents, però les entrades fa la impressió que seran molt cares, com ja ha passat amb el Trofeu Taronja. A més a més, el mercat d’estiu de Meriton Holdings no emociona al valencianisme.

La il.lusió del valencianisme

Com tot, dependrà dels resultats. Si el València fa un bon inici de competició l’aficionat tornarà a estar il.lusionat amb el seu equip, però des de Singapur no s’estan donant les armes per a aconseguir-ho. En una primera instància tan sols entraran abonats, més tard és possible que també el públic general.