Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Saneme es retira i es despedirà en un acte a la Fonteta

Per Fermín Rodríguez · 01 Juliol, 2021

Fernando San Emeterio, un dels jugadors espanyols més destacats de les últimes dues dècades, es retira de l’èlite del bàsquet i S’acomiadarà de l’afició taronja demà divendres a les 20:30 hores a la pista central de la Fonteta, la que ha sigut sa casa durant els últims 6 anys.

Saneme posa fi així a una carrera professional plena d’èxits tant a Baskonia, com amb la selecció nacional com per suposat amb València Bàsquet on ha aconseguit tres títols i ha entrat en el ‘top10’ de jugadors de la història de la lliga amb més partits en ACB, una increïble xifra de 643 dels quals 187 han sigut amb la samarreta taronja.

A més, s’ha convertit en el vuitè màxim anotador amb 2703 punts i el novè màxim assistent amb 578, números que demostren la importància del càntabre tant a nivell de club com a nivell nacional.

Demà divendres, es despedirà com es mereix, amb una Fonteta plena que de segur el trobarà a faltar d’ací endavant. Es retira un dels grans, es retira un dels genis del nostre bàsquet, des de Territori Taronja, volem donar-li també les gràcies per tot el que ens ha fet disfrutar.